HYHYn jäsenmaksulla saat lakiasiain apua ja luottamusmiehet ovat käytettävissäsi. Sinulla on vapaa-ajan tapaturma-vakuutukset, matkustaja- ja matkatavaravakuu-tukset. Voit hyödyntää tapahtumia ja koulutuksia, anoa koulutustukea ja tutkintostipendejä. Saat verkoston ja vertaistukea. Voit osallistua retkiin ja tapahtumiin, saat vinkkejä ja alennuksia. Kuulut työttömyyskassaan. Kysy lisää toimistolta tai aktiiveilta yliopistolla.

sili liity

Ammattijärjestön jäsenyys on työelämän vakuutusturva. Liittymislomakkeemme löydät täältä. Voit täyttää liittymislomakkeen myös netissä Pardian sivuilla. Siellä oleva valtakirjalomake ei kuitenkaan käy, vaan tulosta valtakirjalomakkeeksi em. liittymislomakkeemme.

Jäsenetuina mm. vakuutukset vapaa-ajan tapaturmien, matka- ja matkatavaravahinkojen varalta. Jäsenmaksumme on 1,35% bruttotuloista, mikä sisältää samalla myös tyttömyyskassa Statian jäsenyyden. Palkattomalle ajalle anot alennettua jäsenmaksua. Lisää jäsenyydestä ja jäseneduista yläpalkin Jäsenasiat-navigaatiosta ja mm. Pardian sivuilta www.pardia.fi.