| Päivitys 20.4.2018 |   logojakukat

Tervetuloa kulttuurikanavalle! 
Katso lisätietoja ja ilmoittaudu. Kulttuuri on kaikkea; ruuasta matkailuun, miten sen haluat kokea. Kanavan viestintä on sähköistä.

Huhti-toukokuun kuukauden kysymykseen hain valmiiksi vastuksen, kun lupailin sen sivuiltamme löytyvän: Almanakkatoimisto pitää perinteistä kirjaa https://almanakka.helsinki.fi/fi/publikationer/blogi/447-flooran-paiva-ylioppilaiden-kevainen-juhlapaiva.html. Googlekin kyllä asiasta kertoo https://fi.wikipedia.org/wiki/Kukanp%C3%A4iv%C3%A4. Itsekseni totean, että työläisillä oli vappu ja opiskelijoilla Kumpulan Kumtähden kentällä Kukan päivä, onneksi perinteistä pidetään kiinni.

KULTTUURIKANAVASTA

TIEDOTTEISTA: Talletamme tiedotteet Droboxiin, jonne kanavalaisilla on näkymä. Lähetämme linkin myös aina uusille listalle liittyneille. Näin tietoja ei tarvitse etsiä vanhoista meileistä, ja myöhemmin kanavalle liittyneet saavat myös aiemmat tiedotteet näkyviin. Boxista löytyy myös rekisteriseloste, koska sähköpostiosoitteita keräämme. Rekisteriseloste on myös sivun lopussa lyhykäisyydessään.

YLEISTÄ, MUUTA: Muistahan että kulttuurikanavamme mahdolliset tapahtumailmoittautumiset ovat sitovia, usein maksu, jos on, tulee tapahtumaan ennen kuin ilmoittautuminen hyväksytään. MUISTA MYÖS, että mahdollisten yhteistyökumppaniemme ja vinkattuihin tapahtumiin ilmoittautuminen on sitovaa ja pois jäännistä pitää ilmoittaa. On erittäin epäkohteliasta ja usein rahallisestikin kallista, jos tapahtumiin ilmoittaudutaan ja jätetään perumatta, ellei päästäkään paikalle. Siis peruutus mahdollisimman ajoissa, heti kun tietää, ettei voikaan osallistua. Mutta muuten: eikun menoksi!

Vuoden 2015 seurasimme Sibeliuksen jalanjälkiä 150-vuotisjuhlavuonnaan. Vuonna 2017 kahlasimme Suomi100-juhlavuoden innostama todella monipuolista tarjontaa. Lyhyellä varoitusajalla saatamme saada kiinnostavia kohteita ohjelmistoon, mm. museoista, arvontaan laitamme kaikki ylimääräiset tiketit, mitä toimistonhoitaja ja muut sponsorit käsiinsä saavat :-). ILMOITTAUDU MUKAAN KANAVALLE ao. lomakkeella!

Ilmoittaudun kulttuurikanavalle
Nimesi (*)
Unohdit syöttää nimesi!
Sähköpostisi (*)
Unohdit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi.
Huomioitavaa (*)
Unohdit kirjoittaa vastauksesi

 

REKISTERISELOSTE:
HYHYn kulttuurikanava kerää sähköpostilistaa jäsenistä, jotka ilmoittautuvat listalle sähköpostien ja muun kulttuurikanavan viestinnän saajiksi. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin Kulttuurikanavan viestintätarkoituksiin.
HYHYn kulttuurikanava keräsi alussa tilastotyyppisesti tietoa listalle ilmoittautuneiden kiinnostuksesta, mielipiteistä ja mahdollisia ehdotuksia kanavan käyttöön. Nämä tiedot oli tarkoitettu käyttöön vain nimettömänä massana, eikä niitä tällä hetkellä kerätä tai tallenneta.
HYHYn kulttuurikanava ei luovuta saamiaan henkilötietoja tai muuta dataa minkään muun tahon käyttöön eikä sitä käytetä HYHYssä muuhun tarkoitukseen.