kysymys

| päivitys 29.10.2018 | 

Kuukauden kysymys -arvonta!
Oikein vastanneiden kesken arvotaan

elokuvaliput.  

 

Kuukauden kysymys testaa HYHYn www-sivujen kävijöiden järjestötietoutta. Kysymykset ovat helppoja ja vastaukset löytyvät näiltä sivuilta. Vastaajan ei tarvitse olla HYHYn jäsen, arvontaan osallistuu vain yksi vastaus / lähettäjä. Arvomme oikein vastanneiden kesken yhdelle henkilölle palkinnon joka kuukauden hallituksen kokouksessa. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. - Edelliset kysymykset ja niiden vastaukset täällä -

 

Seuraava kysymys kuuluu: Palkkausjärjestelmästä saatiin nyt syksyllä sopimukset. Sen seurauksena palkakorotuksia on luvassa, mutta milloin? Vastaus löytyy jälleen netistä, vinkkinä, että neuvottelussa mukana olleet osapuolet olivat www.yhl.fi ja www.pardia.fi. Arvomme oikeiden vastausten kesken kahden leffalipun paketin hallituksen kokouksessa 29.11.2018.  

Kuukauden kysymys
  1. Nimesi(*)
    Unohdit syöttää nimesi!
  2. Sähköpostisi(*)
    Unohdit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi.
  3. Vastauksesi(*)
    Unohdit kirjoittaa vastauksesi

Kuukauden kysymyksen rekisteriseloste:
keräämme vastaajilta vain vastaukset, nimen ja sähköpostiosoitteen lisätietojen saamiseksi kun palkinto toimitetaan. Vastauksia ei arvonnan jälkeen tallenneta. Voittajan nimi menee vero- ja kirjanpitolakien mukaisesti kirjanpitoon ja tilinpäätökseen.