kysymys

| päivitys syyskuu 2018 | 

Kuukauden kysymys -arvonta!
Oikein vastanneiden kesken arvotaan

elokuvaliput.  

 

Kuukauden kysymys testaa HYHYn www-sivujen kävijöiden järjestötietoutta. Kysymykset ovat helppoja ja vastaukset löytyvät näiltä sivuilta. Vastaajan ei tarvitse olla HYHYn jäsen, arvontaan osallistuu vain yksi vastaus / lähettäjä. Arvomme oikein vastanneiden kesken yhdelle henkilölle palkinnon joka kuukauden hallituksen kokouksessa. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. - Edelliset kysymykset ja niiden vastaukset täällä -

 

Seuraava kysymys kuuluu: Mihin valtakunnalliseen EK:n alullepanemaan, työyhteisön hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta edistävään kampanjaan myös Helsingin yliopisto on lähtenyt syyslukukaudella 2018 mukaan?  Kampanjaa voi hakea Flammasta, mutta myös HYHYn nettisivuilla on siihen liittyvä linkki. Arvomme oikeiden vastausten kesken kaksi leffalippua hallituksen kokouksessa 25.10.2018. 

Kuukauden kysymys
  1. Nimesi(*)
    Unohdit syöttää nimesi!
  2. Sähköpostisi(*)
    Unohdit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi.
  3. Vastauksesi(*)
    Unohdit kirjoittaa vastauksesi

Kuukauden kysymyksen rekisteriseloste:
keräämme vastaajilta vain vastaukset, nimen ja sähköpostiosoitteen lisätietojen saamiseksi kun palkinto toimitetaan. Vastauksia ei arvonnan jälkeen tallenneta. Voittajan nimi menee vero- ja kirjanpitolakien mukaisesti kirjanpitoon ja tilinpäätökseen.