HYHY tiedottaa ajankohtaisista asioista HYHY-tiedottein, sähköpostilla jäsenkirjein, nettisivuilla ja Facebooksivuilla. Näistä voi lukea sekä yhdistyksen omista kulttuuri-, virkistys- ja harratustapahtumista, yliopiston järjestämästä koulutuksesta että liiton ja järjestötason ajankohtaisista asioista. 

HYHYn tiedotteet ja jäsenkirjeet tulevat sähköpostiisi. Löydät ne myös Ammattiliitto Pron Proplus sivulta Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry - dokumenteista. Tälle sivustolle Tiedotteita ei enää julkaista.

Verstas-lehteä ei enää julkaista. Vanhat Verstaat löydät Issuu lehdestä sekä pdf-tiedostot myös täältä.

Tiedostustoimintaa koordinoidaan Viuhka-työryhmässä.

*****

 

Helsingin yliopiston henkilökuntayhdistys HYHY ry. 

valitsee vuosittain Helsingin yliopiston Vuoden Esihenkilön. 

Vuoden Esihenkilö valitaan nyt 21. kerran. 

Kenestä Helsingin yliopiston Vuoden Esihenkilö 2020? 

Yliopiston uudessa strategiassa todetaan, että ”vuonna 2030 Helsingin yliopisto on paras paikka opiskella, opettaa, tutkia ja työskennellä. Menestyksemme edellytyksenä on hyvinvoiva, tasa-arvoinen ja osallistuva yliopistoyhteisö. Vahvistamme työyhteisön demokratiaa ja aitoa, myötäelävää moniarvoisuutta, joka syntyy kunnioittamalla ja tukemalla jokaista yliopistoyhteisön jäsentä. Kannustavalla esihenkilötyöllä ja aidosti yhteisöä osallistavalla johtamisella mahdollistamme jokaisen yliopistolaisen osallistumisen yhteisten asioiden hoitamiseen ja työssä onnistumisen kokemuksen”.

Etsimme tänä vuonna esihenkilöä, joka on onnistunut yhteisöllisyyden ylläpidossa ja 

vahvistamisessaomassa työyhteisössään erityisesti nykyisen poikkeustilanteen aikana. 
Kerro meille ja koko yliopistoyhteisölle – tee esitys!  

Esityksiä Helsingin yliopiston Vuoden Esihenkilöksi 2020 voivat tehdä kaikki Helsingin yliopiston työntekijät. 

Esitykset tehdääne-lomakkeella viimeistään 18.11.2020. E-lomakkeelle tarvitaan seuraavat tiedot:  esitettävän nimi, nimike ja yksikkö, esityksen perustelut, esittäjän/esittäjien nimi/nimet.

Huom! Aiempina vuosina tehty esitys voidaan ottaa huomioon, mikäli se vahvistetaan kirjallisesti e-lomakkeella määräaikaan mennessä. 

Helsingin yliopiston Vuoden Esihenkilö -kampanjan suojelijana toimii kansleri Kaarle Hämeri. Helsingin yliopiston Vuoden Esihenkilön valitsee henkilökuntayhdistyksen tiedotustyöryhmä. Valinta julkistetaan joulukuussa. 

Lisätietoja: puheenjohtaja Elisa Hyytiäinen puh. 050 359 3828, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 

varapuheenjohtaja Heljä Heikkilä, puh. 050 448 7385, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aiemmin Vuoden esimieheksi valitut ovat kirjastonjohtaja Marja-Liisa Harju-Khadr, professori Timo Koponen, professori Pirjo Kukkonen, dosentti, yliopistonlehtori Marja Martikainen, professori Olli Mäenpää, kirjastonjohtaja Pirjo Rajakiili, johtaja Seija Korhonen, tutkimusteknikko Anu Ahlroos-Lehmus,  

kirjastonjohtaja Tuula Ruhanen, hallintopäällikkö Leo Pyymäki, professori Esa Korpi, ylivahtimestari Lasse Hämäläinen, professori Liisa Keltikangas-Järvinen, professori Jari Lavonen, johtaja Ulla-Kristiina Tuomi, professori Tom Böhling, tietohallintojohtaja Ilkka Siissalo, palvelupäällikkö Sini Saarenheimo, dekaani Hannu Nieminen ja dekaani Kai Nordlund.

Kampanjan suojelijana toimii yliopiston kansleri Kaarle Hämeri .

Kuvia ja tiedotteita aikaisemmista Vuoden esimiesten julkistamistilaisuuksista: 2019, 201820172016, 20142013, 2012, 2011, 2010 ja 2009

Alakategoriat