Jäsenkirje 1 / 2024 on sähköpostissasi

30.1.2024

STTK järjestää STOP nyt! -mielenilmauksen Senaatintorilla 1.2. klo 12 ->. Olet saanut ammattiliitto Prolta aiheeseen liittyvän tiedotteen.

HUOM! Yliopiston henkilöstöä on ohjeistettu Flammassa. Siellä lukee mm.:

”Jos mielenilmaukseen osallistuu omalla ajallaan tai leimaa itsensä ulos (”lähtö” / ”etätyö loppuu”), ei poissaolosta tarvitse erikseen ilmoittaa palkkoihin.”

Otathan työtoverisi ja työsi sekä asiakkaasi huomioon, kun osallistut mielenilmaukseen. Poliittinen mielenilmaus on kohdistettu Suomen istuvaa hallitusta ja sen työolosuhteita sekä sosiaaliturvaa heikentäviä toimenpiteitä vastaan.


Luottamusmiehet tarjoavat Ystävänpäiväkahvit 14.2.2024 kampuksilla:

Viikki: Infokeskus Korona, Viikinkaari 11, 2. krs aula, klo 12–13.30

Meilahti: Haartman-instituutti, 1. krs aula, klo 13–14.30

Kumpula: Exactum, Pietari Kalmin katu 5, 1. krs. aula, klo 9–10.30

Keskusta: Fabianinkatu 32, 1. krs. aula klo 8–9.30

TERVETULOA!

HUOM! Tämä on juhlavuosi! Yhdistys täyttää 105 vuotta! Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlimaan! Kerro tällä lomakkeella, miten sinä haluat yhdistyksen juhlistavan 105-vuotiasta taivaltaan.

Ammattiliitto Prossa jäsenasioita voi hoitaa myös alla olevien linkkien kautta tai jäsensivuilla proplus.fi. Chatbotti Onni auttaa mielellään kotisivuilla  proliitto.fi. Voit aina myös lähettää viestin:  jasenasiat@proliitto.fi.   

* Perintäsopimus * Työsuhteen muutos * Jäsenmaksuviitteen tilaus, itsemaksava  * Jäsenmaksuvapautus *  Tilaa jäsenkortti * Yhteystietojen päivitys * Yhdistyksen muutos * Eläkkeelle siirtymien 

Seuraa myös ajankohtaisia Keskusjärjestö STTKn ja  Ammattiliitto Pron tiedotteita!

HYHY ry. hallitus