Lähde mukaan tiistaina 23.05 klo 15.30 rautakautiseen kauppakylään Pukkisaareen

19.4.2023

Tule kokemaan Suomen esihistoriallista menneisyyttä. Pukkisaaren pihapiirissä voimme kokea kokonaisvaltaisesti elämänmenoa viikinki- ja keskiajalta. Opastuksen lisäksi voimme kokeilla jousiammuntaa. Keskiliesimajan sisällä paistamme nuotiolla makkaraa ja keitämme pannukahvitsekä nautimme sämpylät. Voit myös halutessasi tuoda omat juomat.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä Pron jäsennumero. Tilaisuuden omavastuu on 5 euroa, joka maksetaan paikan päällä. 

Sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 15.05.23 klo 15 mennessä Lea Armassalolle (lea.armassalo@helsinki.fi)

Pukkisaaren rautakautisen kauppakylän pihapiiri sijaitsee Läntisessä Pukkisaaressa Helsingin Meilahdessa, aivan Seurasaaren virkistysalueen kupeessa. Tapaaminen opastuksen luona Seurasaaren sillalla klo 15.30. Seurasaaren parkkipaikalle vie Helsingin sisäinen bussi 24. Olethan ajoissa paikalla.

Huomaathan, että Pukkisaari ei ole esteetön tila. Itäisen ja Läntisen Pukkisaaren yhdistää ajoittain veden alle peittyvä maakannas ja pitkospuusilta. Lisäksi saaren rakennukset sijaitsevat mäen päällä, ja monissa niistä on korkeat kynnykset.

Laboratorioteknisen henkilöstönvaliokunta (LABTEK) toivottaa teidät tervetulleeksi.